dinsdag 7 november 2017

Kennissessie ‘De werkplek van de toekomst’ zeer geslaagd

Donderdag 2 november stond er bij Itass een kennissessie op het programma met als onderwerp ‘De werkplek van de toekomst’. De aanwezigen werden door Jurgen Vermeeren, partner manager bij Ozmo, bijgepraat over bellen over internet, oftewel VoIP.

 

Veel van de bezoekers waren door hun analoge telefoonleverancier geïnformeerd over het stoppen van de dienst per september 2019. Deze diensten verlopen over het oude ISDN telefoonnetwerk. KPN gebruikt hier apparatuur voor die het eind van de verwachte levensduur heeft bereikt. Met de grote groei van bellen over internet heeft KPN er voor gekozen deze dienst te stoppen.

 

Dat deze aankondiging veel verschillende organisaties aan het denken zette bleek wel uit de aanwezigheid van relaties uit verschillende branches als zorg, industrie, boekhouding, hydrauliek en metaalbewerking. Zij werden voorgesteld aan Jurgen Vermeeren, partner manager van VoIP oplossing Ozmo. Ozmo is gebaseerd op de techniek van het Duitse Swyx. Wie in Duitsland bij de Deutsche Telekom telefonie bestelt, belt via Swyx. Itass levert Swyx bij u op locatie. Zoals met veel ERP en CRM pakketten gebeurt is deze Swyx installatie ook als hosted oplossing verkrijgbaar via Ozmo. Dat houdt niets meer in dan dat de software niet bij u op locatie is geïnstalleerd maar in een groot datacentrum.

 

Jurgen legde uit dat er geen dure telefooncentrale meer nodig is wanneer u via Ozmo belt. En ook de (maandelijkse) kosten zijn voordeliger dan traditionele telefonie. Ook bent u vele malen flexibeler. Het belangrijkste gebeurt echter op uw bureaublad, via de handige applicatie beheert u alles. Van aanwezigheid van collega, wachtrijen, gespreksrouteringen, het aannemen en doorverbinden van gesprekken, alles is mogelijk en werkt intuïtief. Hij liet de vele extra mogelijkheden zien. Daarnaast werd ingegaan op een nieuwe versie van de software waarin nog slimmer wordt gewerkt. De mobiele smartphone app is daarbij volledig inzetbaar om via de mobiel over internet te kunnen bellen. Zo bent u, indien gewenst, echt altijd en overal bereikbaar.

 

Kon u niet bij de kennissessie aanwezig zijn, maar wilt u meer weten over bellen over internet? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 088 888 0 700 voor vrijblijvend advies.