dinsdag 16 mei 2017

Ook H & S Personeelsdiensten werkt in de Itass Cloud

Werken in de Cloud. Steeds vaker wordt er over Cloud gesproken als verzamelnaam van verschillende online oplossingen. Bij steeds meer organisaties wordt er over de Cloud gesproken en worden toepassingen in de Cloud geaccepteerd als bewezen technologie.

 

Vaak begint het met een enkele toepassing zoals Dropbox, Skype of zelfs het ERP pakket volledig via de internetbrowser. Het is echter ook mogelijk de complete werkplek over het internet te benaderen.

 

Sinds 2017 werkt ook H & S personeelsdiensten uit Klazienaveen in de Itass Cloud. H & S kwam eind 2016 bij Itass met de wens de IT omgeving te vernieuwen. Belangrijk hierbij was het verbeteren van de stabiliteit en prestaties. De server stond nog op de eerste etage in een patchkast en was behoorlijk op leeftijd. Daarbij was er een contract waarbij veel betaald werd aan licenties van Microsoft en Citrix.

 

Itass heeft de omgeving en wensen van H & S geïnventariseerd. Na overleg met fabrikanten van de belangrijke bedrijfssoftware voor de uitzendbranche heeft H & S gekozen voor de Itass Cloud omgeving. Daardoor is een flexibele en schaalbare omgeving ontstaan waarin betaald wordt naar het daadwerkelijke gebruik.

 

Er wordt via een beveiligd verbinding gemaakt met de Cloud omgeving. Gebruikers kunnen vanaf elke plek inloggen op hun eigen werkplek en houden hierbij dezelfde ervaring. Er zijn speciale servers ingericht op de Itass Cloud omgeving voor de branchesoftware. Er is gekozen voor een extra beveiligingslaag door bij het aanmelden een unieke code via de smartphone te generen.

 

H & S Personeelsdiensten is in 2005 opgericht door Peter Hilvering en Harry Schonewille. Beide heren hebben ervaring opgedaan bij de grootste uitzendbureaus ter wereld. Zij werken met een team van deskundige medewerkers en bieden oplossingen op maat. H & S Personeelsdiensten onderscheidt zich door zijn flexibele werkwijze, concurrerende prijs en garantie voor kwaliteit.

 

Directeur Harry Schonewille van H & S: “Itass heeft vanaf het begin goed naar onze wensen geluisterd en ons geadviseerd over de mogelijkheden. Sinds we in de Cloud omgeving van Itass werken is de omgeving vele malen stabieler geworden. Daarnaast weet ik dat de gegevens van onze klanten goed beveiligd zijn en zich gewoon in Nederland bevinden. Wel zo’n veilig gevoel voor ons en onze klanten.”