Itass IT-specialist Emmen

Itass is een ambitieuze IT organisatie in Emmen gespecialiseerd in IT- werkplekken. Wij werken als IT-specialist in Noord- en Oost-Nederland aan de aanleg van netwerken, de installatie van hard- en software tot gebruikersondersteuning en systeembeheer. Met onze optimale IT-oplossingen faciliteert Itass groei en succes bij bedrijven en organisaties.

 

Itass IT-oplossingen

Itass wil haar klanten altijd de beste oplossing bieden. Uw IT is onze zorg. Daarom verdiepen we ons in uw organisatie en bedrijfsprocessen en zorgen we ervoor dat onze IT-oplossingen naadloos aansluiten. Itass doet er alles aan om uw IT optimaal te laten functioneren. We werken proactief aan het optimaliseren van uw systeem en realiseren verbeteringen die effect hebben op uw dagelijks werk. Vanuit kennis en ervaring biedt Itass de ondersteuning die u nodig heeft.

Werkgebied

Itass IT-specialist werkt voor opdrachtgevers in Noord-Nederland. Vanuit ons kantoor in Emmen bedienen wij opdrachtgevers in onder andere Assen, Hoogeveen, Coevorden, Zwolle en Groningen.