dinsdag 14 april 2015

Itass lanceert vandaag haar nieuwe website en ‘Vraag het Itass’

Vraag het Itass benadrukt dat we voor al onze klanten klaar staan om alle mogelijke IT-vraagstukken op te lossen. Tegenwoordig zijn er een hoop keuzes die gemaakt moeten worden met betrekking tot de automatisering van een bedrijfsomgeving. Itass biedt haar ervaring en expertise aan om alle makkelijke en moeilijke vragen die hierbij komen kijken te beantwoorden. Met name oplossingen voor telefonie zoals VoIP, werken in de cloud en beveiliging eisen kennis en een toekomstgerichte aanpak. Heeft u dus vragen over deze en andere onderwerpen en wilt u weten welke vragen Itass voor u kan beantwoorden? Ga dan naar www.vraaghetitass.nl

 

Ook nodigen we u van harte uit om ons te komen bezoeken op de Bedrijven Contact Dagen in Assen. Net als vorig jaar is Itass aanwezig op de netwerkstand van FC Emmen. U bent daarom van harte welkom om eens bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Ook zijn de Bedrijven Contact Dagen het perfecte moment om meer te weten te komen over Vraag het Itass.

 

De Bedrijven Contact Dagen worden gehouden in de TT-hall in Assen. Itass staat op de stand van FC Emmen, standnummer 425.

 

Openingstijden Bedrijven Contact Dagen Drenthe
Dinsdag 14 april
14.00 tot 22.00 uur

 
Woensdag 15 april
12.00 tot 22.00 uur