vrijdag 6 november 2015

Itass winnaar Gouden FD Gazellen Award 2015

In de Mediacentrale in Groningen werden de jaarlijkse FD Gazellen award uitgereikt aan de snelst groeiende ondernemingen van Groningen, Friesland en Drente. Van links naar rechts: Wim Langen van Itass met zijn Gouden FD Gazelle award. copyright: Sander Nieuwenhuys

Directeur Wim Langen met de Gouden FD Gazellen Award

 

Itass winnaar Gouden FD Gazellen Award 2015

Op 5 november zijn in Groningen de jaarlijkse FD Gazellen Awards voor Groningen, Friesland en Drenthe uitgereikt. De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieele Dagblad (onderdeel van FD Mediagroep) uitreikt voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Itass heeft de Gouden FD Gazellen Award 2015 mogen ontvangen als snelst groeiend bedrijf in Drenthe in de categorie middelgrote bedrijven.

 

Over FD Gazellen Awards
De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van Het Financieele Dagblad en Company.info en worden mede mogelijk gemaakt door ABN Amro en Mazars. Om voor een FD Gazellen nominatie in aanmerking te komen moeten ondernemingen over de afgelopen drie jaar een omzetgroei van minimaal 20% hebben gerealiseerd, een positief netto resultaat hebben behaald en financieel gezond zijn.