donderdag 25 februari 2016

iTicket by itass live!

iTicket by itass is een nieuw ticketsysteem dat door Itass in samenwerking met de eredivisieclubs Abiant Lycurgus uit Groningen en JMS Hurry-Up uit Zwartemeer is ontwikkeld. Na een uitgebreide testfase is het nieuwe ticketsysteem onlangs bij beide eredivisieclubs geïmplementeerd en live gegaan en kunnen tickets voor de play-offs van beide clubs nu online op de eigen websites worden gekocht en via iDEAL worden betaald. Het iTicket by itass systeem voorziet ook in toegangscontrole d.m.v. handscanners op de wedstrijddag. Wat dit systeem absoluut uniek maakt is dat het ook de mogelijkheid biedt voor kassaverkoop vanuit één geïntegreerd systeem.

 

Kassa verkoop
Het iTicket by itass systeem is volledig ingericht om tickets van het evenement of wedstrijd te verkopen aan de kassa. De verkochte tickets worden geregistreerd in het online systeem waardoor er altijd inzicht is in het aantal verkochte tickets, zowel online als aan de kassa.

 

Online verkoop
Een belangrijk onderdeel van het iTicket by itass systeem is de mogelijkheid om via de eigen website tickets te verkopen voor aankomende evenementen of wedstrijden. Evenementen, wedstrijden, tijden en prijzen zijn volledig door de organisatie zelf in te stellen. Ook is het mogelijk om het maximaal aantal tickets dat online verkocht kan worden aan te geven. Hierdoor is het mogelijk dat er op de dag van het evenement of wedstrijd nog voldoende tickets aan de kassa verkocht kunnen worden. De online kassa is gekoppeld aan iDEAL zodat ticketopbrengsten snel en gemakkelijk ontvangen kunnen worden door de organisatie.

 

Toegangscontrole
Met het iTicket by itass systeem kunnen de gekochte tickets en seizoenkaarten bij de toegangscontrole met draadloze handscanners worden gescand. Het systeem controleert of het ticket geldig is en meldt dit terug aan de medewerkers die scannen.

 

Business, VIP en Seizoenkaarten
Met het iTicket by itass systeem is het tevens mogelijk om Business, VIP en seizoenkaarten te verkopen. Het systeem voorziet hierdoor in alle toegangsmogelijkheden die een organisatie of vereniging wil gebruiken. Deze kaarten zijn volledig onderdeel van het systeem en worden ook meegenomen bij de toegangscontrole en registratie van het aantal aanwezige mensen.

 

Marketing
Na ieder evenement of wedstrijd kan in het iTicket by itass systeem bekeken worden hoeveel bezoekers er aanwezig waren en welke seizoen- en businesskaarten gescand zijn. Samen met de aanwezige NAW gegevens in het systeem biedt dit veel mogelijkheden voor de organisatie om in contact te komen met de kaarthouders.

 

Het iTicket by itass is geschikt voor alle evenementen waarbij toegangskaarten verkocht worden en toegangscontrole uitgevoerd wordt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via www.itass.nl, info@itass.nl of 088 888 0 700

 

 

iTicket by itass live!

iTicket by itass live!