donderdag 11 juni 2015

Overname !pet IT consultants door Itass

Met ingang van 9 juni 2015 is !pet IT consultants uit Hoogeveen overgenomen door het IT-bedrijf Itass uit Emmen. Itass neemt zowel de klantenportefeuille als de 9 medewerkers van het Hoogeveense IT-bedrijf over en groeit daarmee van 25 naar 34 medewerkers. De overname betekent een uitbreiding van de dienstverlening van Itass.

 

“!pet IT consultants was op zoek naar een partner om de groei van de organisatie te verstevigen en de continuïteit van de organisatie te waarborgen,” aldus Harry van der Stouwe, directeur van !pet. “Itass is een perfecte aanvulling op de kwaliteit van onze IT consultants en door de overname is de continuïteit van de automatisering bij onze klanten en de werkgelegenheid van onze medewerkers gewaarborgd. !pet kan zich door deze overname nog meer focussen op haar core business; het samenbrengen van kennis, creativiteit en producten, waardoor we voor bedrijven, zorginstellingen en scholen de meest optimale werkomgeving ontwikkelen en leveren.”

 

Uitbreiding dienstverlening
Itass verwacht met de overname een uitbreiding van de huidige dienstverlening te kunnen realiseren en tevens de bekendheid in de regio te vergroten. Wim Langen, directeur Itass: “De dienstverlening en kennis van !pet IT consultants vormt een mooie aanvulling op het aanbod van Itass. Door de overname kunnen wij een nog breder pakket aanbieden aan zowel onze eigen opdrachtgevers als de opdrachtgevers van !pet IT consultants.” De 9 medewerkers van !pet IT consultants verhuizen naar het kantoor van Itass op het Businesspark Meerdijk in Emmen. Zij zullen onder de naam Itass IT-consultants hun diensten voortzetten.

 

Specialist in werkplekautomatisering
Itass is een ambitieuze IT-dienstverlener in Emmen gespecialiseerd in werkplekautomatisering. Of het nu om 5 of 500 werkplekken gaat, Itass biedt de beste IT-oplossing voor iedere organisatie. Van advisering en systeembeheer tot de aanleg van netwerken en inrichting van cloud werkplekken. Door integratie met telefonie creëert Itass voor iedere organisatie, klein en groot, de optimale IT-werkplek. Itass biedt na de overname werkgelegenheid aan 34 personen.

 

Harry van der Stouwe (link) en Wim Langen (rechts)

Harry van der Stouwe (links) en Wim Langen (rechts)