IT-oplossingen

Door te werken in de cloud kunt u altijd en overal bij uw bestanden. Dat is niet alleen handig als u veel onderweg bent voor uw werk in de financiële dienstverlening. Ook als u of uw medewerkers veel thuis werken is werken in de cloud de ideale oplossing. Itass werkt al jaren voor verschillende organisaties in de financiële dienstverlening. Hierdoor kennen wij de systemen waarmee in de financiële sector gewerkt wordt.

 

Online werkplek

Werken in de cloud, of online werkplekken, zijn geschikt voor zowel zzp’ers als organisaties met honderden werkplekken. Ook wanneer u geen zorg voor onderhoud of beheer van IT wilt hebben is in de cloud werken zeer geschikt. Werken in de cloud biedt continuïteit, flexibiliteit en bovenal veel gemak.

 

Telefonie in de cloud

Naast online werkplekken biedt Itass ook telefonie in de cloud. Hiermee kunt u bellen vanaf uw beeldscherm, ook als u thuiswerkt. Telefonie in de cloud is ideaal voor thuiswerkers. Zij loggen in in het systeem en bellen vanuit huis, via het bedrijfsnetwerk. Lees meer over telefonie in de cloud.

Op kantoor willen we graag samenwerken met onze thuiswerkers. Wat is daarvoor de beste oplossing?