Shared Computer Activation

Wat is Shared Computer Activation (SCA) voor Office 365 ProPlus?

In september 2014 heeft Microsoft de Shared Computer Activation (SCA) mode in Office 365 geactiveerd. Daarmee kunnen verschillende Office 365 ProPlus gebruikers dezelfde hardware delen in de volgende drie scenario’s:

  • Dedicated hosting op uw eigen locatie (on-premise)
  • Dedicated hosting bij een derde partij (third-party hosted)
  • Windows Azure omgeving

 

Welke Office versies ondersteunen Shared Computer Activation?

De Shared Computer Activation mode is van toepassing op de Enterprise versies van Office 365 (ProPlus en E3).

 

Voordelen van Shared Computer Activation voor Office 365 ProPlus

De belangrijkste uitkomst van SCA voor Office 365 ProPlus is dat het klanten keuze en flexibiliteit geeft. SCA stelt klanten in staat om te profiteren van de investeringen in bestaande Office 365 ProPlus bij de implementatie van de Cloud.

 

Bij SCA kunnen klanten een keuze maken tussen de inzet van Office 365 ProPlus op de eigen locatie of een datacenter van een geautoriseerde Service Provider zoals Itass. Door gebruik te blijven maken van uw bestaande Office 365 ProPlus licenties, kunt u lagere kosten realiseren voor de (Itass) Cloud omgeving.

 

Samen met Itass kunt u de voordelen van SCA voor Office 365 ProPlus benutten. Itass is een door Microsoft geautoriseerde aanbieder van SCA voor Office 365 ProPlus. Daardoor mogen wij uw Office 365 ProPlus licenties inzetten binnen de door u gekozen Cloud-infrastructuur.

 

Wanneer u meer informatie wenst over de mogelijkheden van Shared Computer Activation voor Office 365 ProPlus, dan kunt u contact opnemen met Itass via info@itass.nl of via het telefoonnummer 088 888 0 700