IT-advies

Heeft u behoefte aan specialistische IT-kennis of ondersteuning bij IT-projecten? Onze IT-specialisten beschikken over ruime kennis en IT ervaring in verschillende branches. U kunt ons inschakelen voor een bepaalde periode ter ondersteuning van uw organisatie of op projectbasis voor specifieke opdrachten.

 

IT-advisering

Is uw organisatie in ontwikkeling en sluit uw huidige IT daar onvoldoende op aan? Heeft u behoefte aan gedegen IT-advisering voor uw organisatie? Groeit uw organisatie en wilt advies over hoe uw IT daarop het beste kan aansluiten? Itass maakt samen met u een plan van aanpak om uw IT strategisch verder te ontwikkelen. We analyseren uw huidige gebruik en informatiesystemen, de systeeminfrastructuur, uw organisatiedoelstellingen en uw wensen. Op basis van deze analyse adviseren we u en maken we een stappenplan voor de implementatie van IT.

 

Afhankelijk van dit onderzoek stellen we een advies en stappenplan (Road Map) op om een en ander (beheersbaar) te implementeren. Hierbij houden we uiteraard rekening met gewenste rendement op investeringen.

Onze organisatie groeit. Hoe kan onze IT meegroeien?