Netwerken

Geen enkel bedrijf kan tegenwoordig nog zonder intern netwerk en internet verbinding. Zelfs met 2 computers die samen op internet zitten en printen naar een printer die ook aangesloten is op het netwerk is er al behoefte aan een stabiel en snel intern netwerk. Itass kan voor ieder bedrijf, zowel groot als klein, zorgen dat het interne netwerk wordt aangelegd en/of verbeterd.

 

Professionele zakelijke internetverbindingen

Voor professionele zakelijke internetverbindingen kunt u bij Itass terecht. Wij kunnen aan de hand van uw postcode snel bekijken welke verbindingen er op uw adres geleverd kunnen worden en tegen welke maximale snelheid. Itass kan vervolgens de aanvraag en oplevering van deze internet verbinding voor u uit handen nemen. Hierdoor weet u dat de internetverbinding snel en professioneel aangelegd wordt. Wij kunnen ADSL, VDSL, SDSL en glasvezel verbindingen leveren van verschillende grote partijen. Hierbij kunt u denken aan KPN, Tele2 en Eurofiber. Ook kunnen wij een zakelijke FttH (Fiber to the Home) verbinding leveren over het Reggefiber netwerk. Itass kan ook de router en firewall voor deze internet verbinding leveren. Hiervoor gebruiken we veelal apparatuur van Netgear, Cisco en Fortinet. Door onze ruime kennis van deze producten kunnen wij deze snel en professioneel installeren en instellen voor een optimale verbinding. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw VoIP telefonie en andere diensten, zoals Pinnen en Alarm, die ook over deze internet verbinding kunnen lopen.

 

Koppelen meerdere vestigingen

Voor bedrijven met meerdere vestigingen is het vaak belangrijk dat de netwerken van deze vestigingen gekoppeld worden. Deze koppelingen worden vaak gebruikt om via een beveiligde en stabiele verbinding servers en data op een andere vestiging te kunnen benaderen. Itass heeft veel ervaring met het koppelen van vestigingen van onze klanten. Voor meerdere klanten koppelen we vestigingen in meerdere landen binnen Europa en Canada met hun hoofdvestiging in Nederland. Ook vestigingen binnen Nederland kunnen wij op verschillende manieren aan elkaar koppelen. Wij bekijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn.

WiFi

Voor WiFi netwerken leveren wij professionele netwerk apparatuur van o.a. Netgear, Cisco en Engenius. De stabiliteit van een WiFi netwerk hangt vaak af van stoorzenders in de buurt. Dit kan een Wifi netwerk van de buren zijn of andere elektrische apparaten die de ontvangst storen. Door de WiFi zenders op de meest ideale plek te plaatsen en de instellingen optimaal in te regelen kan Itass ervoor zorgen dat de ontvangst van uw WiFi netwerk optimaal is.