Online werkplek

Online werkplekken zijn geschikt voor zowel zzp’ers als organisaties met honderden werkplekken. Het voordeel van een online werkplek is dat snel en flexibel ingespeeld kan worden op een veranderende behoefte aan IT middelen. Daarnaast kunt u door te werken via online werkplekken altijd en overal bij uw bestanden doordat u in de cloud werkt.

 

Werken in de cloud

Itass adviseert werken in de cloud ook als er in uw organisatie onvoldoende kennis is van IT. Ook wanneer u geen zorg voor onderhoud of beheer van IT wilt is in de cloud werken zeer geschikt. Werken in de cloud biedt continuïteit, flexibiliteit en bovenal veel gemak.

 

IT-kosten online werkplek

In plaats van investeringen in snel afschrijvende activa, is een online werkplek een flexibel model waarbij u minder hoeft te investeren in hardware en software. U betaalt alleen periodiek voor de diensten die ook daadwerkelijk worden gebruikt. Alle IT-kosten voor uw online werkplek zoals onderhoud, beheer, licenties, beveiliging, etc zijn opgenomen in de abonnementsprijs. Zo weet u precies wat uw maandelijkse IT-kosten zijn.

Kan mijn volledige organisatie over naar de cloud?

Werken in de cloud

Itass adviseert werken in de cloud ook als er in uw organisatie onvoldoende kennis is van IT. Ook wanneer u geen zorg voor onderhoud of beheer van IT wilt hebben is in de cloud werken zeer geschikt. Werken in de cloud biedt continuiteit, flexibiliteit en bovenal veel gemak.