Security

De security van uw systemen staat onder druk door mobiel werken. Uw bedrijfsnetwerk is continue toegankelijk voor externe netwerken. Met alle risico’s van dien: inbraken, virussen, beschadiging, uitval. Een goede security aanpak is hiervoor essentieel. We zien een trend dat bedrijven zich meer bewust zijn van de beveiliging van hun gegevens.

 

Security oplossingen

Security is belangrijk in verband met privacy en governance. Itass kan u adviseren over security en  biedt professionele security oplossingen.

 

Hieronder een kleine greep van oplossingen die Itass levert om uw bedrijfsgegevens goed te beschermen:

 • Firewall:
  Een firewall zorgt ervoor dat ongewenste personen niet van buitenaf op uw netwerk kunnen komen.
 • Encryptie:
  Wij kunnen uw e-mail client zodanig instellen dat elk bericht voorzien is van encryptie. Dit houdt in, dat indien er een bericht onderschept zou worden men dit bericht niet kan lezen.
 • Rechten:
  De rechten van uw werknemers zullen door ons zodanig worden ingesteld dat men niet bij elkaar in de mailbox kan komen of juist wel als dit gewenst is.
 • Mail server:
  Voor e-mail kunt u kiezen voor een eigen e-mail server of u maakt gebruik van de mail server van Itass, die direct gekoppeld is aan het internet.
 • Virussen:
  Elk mailtje kan zowel op de mail server als op de eigen werkplek gecontroleerd worden op virussen. Ook kan er een hardware oplossing worden ingezet, bijvoorbeeld een VirusWall.
 • Spam:
  Gezien de grote aantallen frauduleuze, ongepaste en beledigende e-mails die elke dag naar bedrijven worden gestuurd is antispamsoftware een essentieel onderdeel van de beveiligingsstrategie van uw netwerk. Itass biedt spambestrijding op serverniveau zodat u niet op iedere desktop antispamsoftware hoeft te installeren en bij te werken.
Hoe bescherm ik mijn data?