Systeembeheer en systeemontwikkeling

De IT van uw organisatie moet continue beschikbaar zijn. Proactief en goed systeembeheer voorkomt defecten en lost storingen snel op. Zodat u kunt blijven ondernemen. Op basis van uw technische omgeving en IT-behoefte geeft Itass invulling aan het beheer van uw systemen. Hierbij is uw IT onze zorg en adviseren wij gevraagd en ongevraagd op het gebied van systeembeheer en systeemontwikkeling.

 

Itass IT-specialisten

De IT-specialisten van Itass nemen uw IT-beheer over en staan klaar om u van dienst te zijn op de momenten waarop u extra flexibele inzet nodig heeft. Onze netwerkdeskundigen, systeembeheerders, software engineers en projectmanagers kunt u inschakelen voor ondersteuning bij alle werkzaamheden op het gebied van systeembeheer en systeemontwikkeling. Inhuur is mogelijk op flexibele basis vanaf een halve dag per twee maanden tot dagelijks, afhankelijk van uw vraag en behoefte.

 

Beheerdocument

Mocht er in het weekend of ’s avonds een storing zijn, of is uw eigen Itass IT-beheerder afwezig? Geen enkel probleem. Alle IT-werkzaamheden worden uitvoerig bijgehouden in een zogenoemd beheerdocument. Zo weten we precies wat de laatste stand van zaken op het gebied van IT-beheer is in uw organisatie.

Krijg ik altijd iemand aan de lijn die mij en mijn organisatie goed kent?

Uw eigen IT-beheerder

Bij Itass krijgt u een 'eigen' IT-beheerder Iemand die past bij uw IT-vraag én bij uw organisatie. Dat communiceert wel zo prettig.